Home Werkwijze Clips Bedrijfsvideo Fotos Contact Links

.

 

Info over mijn werkwijze, visie, en mezelf.

Klarenbeek Video staat voor eigentijdse clips. Dit kan in de vorm van bijvoorbeeld een live- registratie, oefenruimte, buitenlocatie of voor een “green screen”. Combinatie van dit alles is ook mogelijk. Tijdens de voorbespreking kunnen ideeën uitgewisseld worden en kijken wat mogelijk is.  
Videoclip: Hoe gaat dit in zijn werk? U levert mij uw demo of cd opname voor de clip aan zodat ik mij een goed beeld kan vormen van de muziek en tekst. Aan de hand van uw idee en/of mijn idee wordt de basis van de clip gemaakt. Wat zijn de mogelijkheden? 1. Buitenlocatie playback. 2. Zaal playback of live. 3. Oefenruimte playback of     live. 4. Andere ideeën.........
Mijn andere passie...drummen. Omdat ik zelf muzikant in hart en nieren ben weet ik ook wat mijn collega muzikanten graag zelf in beeld zien. Niets is storender wanneer tijdens bv. een gitaarsolo de zanger te zien is. Of wanneer de band wat “heftige” passages speelt je als kijker niet meer weet waar je naar kijkt omdat het beeld per seconde veranderd.  
Werkwijze